Jannik, 15 år frå Tyskland, søker vertsfamilie i 10 mnd

Ankomst: 17.august
Interesser: judo(2-3 ganger i uka), kano/kajakk padling, speider, har vært i Lofoten og gått Beseggen!

Jannik bor i en liten og rolig by i Tyskland sammen med foreldrene sine og sin lillesøster, som alle er involvert i speideren.
Er dere en familie som har en eller flere felles interesser med Jannik, er det et godt utgangspunkt for å bli hans vertsfamilie. Er dere interessert i Tyskland, enten det er språket, kulturen, maten, tysk fotball eller andre ting, er det enda en grunn til å bli vertsfamilien hans.

Han tar buss til skolen hver morgen og går hjemmefra kl.6.30 for å ta bussen. På skolen er favorittfagene matematikk, latin, historie og geografi, biologi og gym.
Favorittbøker: Harry Potter, Lord of Rings and the Hobbit og Eragon

Jannik har vært i Norge flere ganger med familien, både i Lofoten, Femunden og i Jotunheimen. Han er glad i være på tur enten det er med familie og venner, eller på turer med speideren. Han gleder seg til å bli del av en norsk familie, kulturen her, språket og ikke minst vokse personlig på et ut utvekslingsår.

Han skal gå på en skole i nærheten av vertsfamilien, enten i 10.klasse eller i Vg1. Aktiviteter på fritiden som vi anbefaler alle å bli med på, må han selv betale for, samt lommepenger til diverse som kino, klær, sko og transport til/fra skolen osv. Det vi ber vertsfamilien om er kost og losji og at han får bli del av familien og aktiviteter familien planlegger sammen.

Kunne din familie tenke seg å bli bedre kjent med Jannik?

Ta kontakt med:  Alexandra Bruknapp
Tlf:  400 54 741
E-post:  alexandra@myeducation.no

MY EDUCATION

http://www.myeducation.no

FB: https://www.facebook.com/myeducation.no

Her er andre utvekslingselever som også trenger vertsfamilier fra august 2017:
http://www.myeducation.no/bli-vertsfamilie/soker-vertsfamilie-til